SOPOT

Torget og moloen
Torget og moloen

Et av disse hotellene er Villa Baltica. Har selv bodd der og var meget fornøyd. 2 minutter til stranden, fine rom, bra frokost og bra restaurant. Fra hotellet til sentrum av Sopot bruker du 15 minutt langs strandpromenaden. Ønsker du å ta toget til Gdansk eller Gdynia på en tur, bruker du ca. 25 minutt.

fantastiske strender
fantastiske strender

Er du i Gdansk, må du få med deg en dagstur til Sopot. Yrende folkeliv, moloen, bading, god mat og en dag full av opplevelser.

  • 10 minutter med tog fra Gdansk eller 15-20 minutt med taxi fra flyplassen ligger områdets badeby Sopot. En fin liten by med utrolige strender, partygate, mange spisesteder i byen og langs stranden. Her finner du ikke de store shoppingsentrene, men små butikker opp hovedgaten og i sidegatene. Mange fine parkanlegg og selvfølgelig de fantastiske strendene. I sesongen er det nærmest umulig å finne overnatting i sentrum, men 10 minutters gange langs strandpromenaden finner du utrolige bra hoteller og restauranter.

Ba hotell ved stranden
Ba hotell ved stranden

Strandpromenaden inn til Sopot er full av restauranter og barer på strandsiden. Hvis ikke dette er målet, er det perfekt for sykling og jogging. Temperaturen i Sopot på sommeren, er behagelig varmt. Sammen med Gdansk er dette en by du definitivt blir glad i.

strandpromenaden
strandpromenaden