TANNBEHANDLING GDANSK

Klikk på bildene for mer info.

En manglende naturlig tann/tenner kan forårsake en rekke problemer: tap av selvtillit - uestetisk smil - problemer med tygging og mageproblemer - beintap, deformasjon av kjevebein, ansiktsdeformasjon - endring i tannstilling - problemer med riktig munnpleie - feilaktig bitt - kjeveproblemer og kvele ledd dysfunksjon - smerte i underkjeven og i tyggemuskler - mulig tap av nabotenner og antagonistiske tenner.

Prisnivået på tannbehandling er under halvparten av det vi er vant til i Norge og har du tannkjøttsykdom eller andre tilstander som dekkes av Helfo, får du samme dekning ved bruk av godkjente tannleger.

Panoramarøntgen
Panoramarøntgen

Hvorfor gruppetur?

Jeg finner et hotell som er rimelig og bra, hvor alle kan være samlet Jeg møter deg på flyplassen og er med til klinikken og venter der til behandlingen er avsluttet. Er da behjelpelig med gjennomgang av behandlingsplan osv. Gruppeturer er for de som har tannlegeskrekk og føler en trygghet med å være sammen med andre, for de som er ukjent i Gdansk eller for de som føler at språket kan være en barriere.

Gdansk ligger fantastisk til med milelange strender. Kort vei fra Norge, Danmark og Sverige. Flytiden fra forskjellige norske flyplasser er fra 1,5 -2 timer. Fra flyplassen er det rundt en time med bil til badebyen Sopot. For de som ikke har bil, er det enkelt å komme seg dit også kollektivt, hvor flybussen går til jernbanestasjonen og tog til Sopot og Gdynia går ofte. Er det Gdansk som er målet er flytoget et bra alternativ, både til gamlebyen og togstasjonen bak Galleria Baltic. Pris med toget 3,50 zlt. Taxi inn til byen ligger på fra 40-70 zlt., avhengig av hvor du skal.

Ut å spise

I sommersesongen er det spisesteder over alt i gamlebyen og områdene rundt.
Et av spisestedene som har utmerket seg i positv retning, er restauranten til Holland House Residence.

Denne restauranten har blitt en tradisjon å besøke. Hver gang jeg er i Gdansk, blir det en eller to middager her og de har aldri skuffet.

The Wand

Mange opplever det med bedøvelse som et marerit, da du føler at hele munnen har forsvunnet lang tid etter behandlingen. Våre klinikker bruker the Wand, som er en digital bedøvelsesform, som bedøver kun den tannen det jobbes med og ikke hele munnen som er vanlig. Den tradisjonelle nålen er også borte.

Desember i Gdansk er et fantastisk skue. Alt er julepyntet og markedsbodene er fulle av hjemmelagede ting og godsaker. Kombiner tannbehandlingen med juleshopping. Du sparer 50-70% på behandlingen i forhold til Norge og i tillegg kjøper du rimelige gaver du ikke finner i norske butikker. Billig i Polen er tannbehandling, mat, drikke, sko, kosmetikk, klær de produserer selv, reise og opphold

Joliesse er et unikt sted i hjertet av den gamle byen Gdansk, med en atmosfære av fred, ro og avslapning. Her kan du finne tid bare for deg selv og nyte gleden av de behandlinger som tilbys av oss. Vi har skapt et sted som gjør at du kan ta en liten pause fra tempoet i hverdagen, oppleve fullstendig avslapning, hvile og gjenopprette kroppens fysisk form.

Tannbehandling i Gdansk er ikke bare tannlege, men også god mat, en flott by, shopping og kulturopplevelser. Vi arrangerer gruppeturer til Helfo godkjente klinikker. Ønsker du å reise ned på egen hånd, bestiller vi time til deg på klinikker du kan være trygg på. Ledig plass 14. november. Du betaler ikke noe ekstra.

Alle som tror at Polen fremdeles er et grått østblokkland, har bommet stygt. Tannklinikken har det nyeste av utstyr og utfører alt fra tanntrekking til implantatoperasjoner. Egne tannteknikere på stedet tilpasser implantat, broer og kroner spesielt til deg mens du er der. En til to ganger i måneden blir det gruppetur til Gdansk. Du betaler ikke noe ekstra for å delta på gruppetur. Du betaler det samme om du reiser ned på egen hånd eller reiser med oss..

Dag 1

Oppmøte på klinikken med utfylling av skjema angående allergier, evt. tilstander som må taes hensyn til osv. Deretter inn til panoramarøntgen og gjennomgang av bilder med den tannlegen du får tildelt. Du får en behandlingsplan med prisoverslag og bestemmer om eller når du vil starte behandling. Ønsker du å starte samme dag, blir behandlingen startet. Etter behandling, møtes vi å finner ut hva man ønsker å gjøre enten man vil slappe av eller bli med på middag eller shopping. Ønsker man å reise rundt på egen hånd eller sammen med evt. familie, gjør man selvsagt det.

De påfølgende dagene blir brukt til individuell tannbehandling, hvor jeg er på klinikken.

For de som ønsker det, tar vi turen til gamlebyen, shoppingsenter, Sopot eller katedralen i Oliwa.

Min oppgave på turen er at du skal føle deg trygg, svare på spørsmål og være reiseleder for de som vil finne ut mer om Gdansk og omegn, enn bare tannbehandling. En vanlig gruppetur er på 4 dager, men man kan velge lengden selv.

Ta kontakt nederst på siden for mer info og svar på spørsmål.

Shopping                                                        Gdansk har 3 store shoppingsenter i sentrum av byen. Bak hotell Scandic finner du det nest største senteret som heter Madison. Tar du trikk 6-9-11 eller 12 i retning Sopot, kan du få med deg sentrene Manhattan og Galleria Baltica.

The wand  Digital bedøvelse.
The wand Digital bedøvelse.

12. februar er neste tur til Gdansk og tannbehandling. Meld dere på gruppeturen og opplev en fantastisk by.  Husk at jo lengre du venter, jo dyrere blir reise og opphold.

Da har jeg fått en klinikk til i Gdansk. Dette er en spesialistklinikk for tyngre behandlinger. Klinikken ligger sentralt i nærheten av Galleria Baltica. Klinikken har i dag 8 faste tannleger og spesialister på kirurgi og implantat. Navnet på klinikken er Project Smile

For mer info. Ta kontakt

Tormod Ustad

Åsen 11 - 5440 Mosterhamn

mail. tormodustad@ymail.com                         tlf. 97 58 27 88

Vil du ha mer informasjon om Gdansk og tannbehandling, kan du bruke skjemaet under.